Për ne

Toni Compani shpk është themeluar nga z. Gyner Nuredini në vitin 1991 ( në fillim si Toni Commerce) e cila është marrë kryesisht me ndërtim të lartë.

Toni Compani shpk është kompani që merret ekskluzivisht me prodhimin e betonit të gatshëm për përdorim dhe aktualisht ka të punësuar rreth 130 punëtorë të specializuar në prodhimin e betonit dhe operimin me makineri të rënda të teknologjisë së fundit. Kompania posedon mbi 100 automjete dhe makineri të punës me kapacitetet më të larta në vend.

Toni Compani shpk prodhon betone të cilësisë së lartë me makineritë dhe metodat më të sofistikuara dhe më moderne, duke qenë kështu kompani lidere për prodhimin dhe furnizimin me beton në nivel të vendit dhe rajonit.

Vendndodhja

Baza në Ferizaj-Sojevë

Pika  nr.1 e prodhimit të betonit gjendet në Sojevë – Ferizaj me Kapaciteti prodhimit 120m³/h.
Pika nr. 2 e prodhimit të betonit gjendet në Sojevë – Ferizaj (kapaciteti prodhimit 100m³/h)
Ne ofrojmë beton të cilësisë së lartë në sasi të mëdha, në kohë të caktuar dhe kualitet tejet të lartë.
Shërbim i pompimit ne lartësi (prej 15m deri 50m) me pompa mobile si dhe 2 pompa statike  (+80m).

Adresa: Afër Camp Bonsteal Sojevë, Ferizaj

asdf

Tel: asfd

E-mail: fdas

Baza në Prishtinë

Pika nr. 3 – Llapnasellë, afër Prishtinës (kapaciteti prodhimit 100m³/h).
Prodhimi ynë ofrohet me këto makineri: AUTO POMPA Auto pompa për pompin të betonit prej 15m deri ne 50m lartësi: 7 Auto pompa mobile (Cifa, Putzmaister, Schwing, Mecbo) 2 Auto pompa Statike ( Putzmaister, Schwing) +80m’ AUTO MIKSERA 22 Auto-miksera për transport të betonit me kapacitet bartës të përgjithshëm 200m³. KAMION TRANSPORTUES 5 Koka tërheqëse me rimorkio për transport të rërës me kapacitet 220 m³. CISTERNA E CIMENTOS Koka tërheqëse dhe Cisternë të cimentos refuz me kapacitet 32 Ton.

Adresa: Afër Qendrës Tregtare Italiane QMI Prishtinë

 

Baza në Prishtinë

Baza III- Lapnasele, afer Prishitnes (kapaciteti prodhimit 100m³/h) Prodhimi yne ofrohet me keto makineri: AUTO POMPA Auto pompa per pompin te betonit prej 15m deri ne 50m lartesi: 7 Auto pompa mobile (Cifa, Putzmaister, Schwing, Mecbo …) 2 Auto pompa Statike ( Putzmaister, Schwing) +80m’ AUTO MIKSERA 22 Auto-miksera per transport te betonit me kapacitet bartes te pergjithshem 200m³. KAMION TRANSPORTUES 5 Koka terheqse me rimorkio per transport te reres me kapacitet 220 m³. CISTERNA E CIMENTOS Koka terheqse dhe cisterne e cimentos refuz me kapacitet 32 ton.

 • Gyner Nuredini

  Drejtor Gjeneral

  049 555 538

 • Faton Nuredini

  Menaxher i njësisë për rajoni e Prishtinës Suhadoll - Graçanicë

  049 400 082

 • Fitim Nuredini

  Menaxher i njësisë për rajonin e Ferizajit Sojevë - Ferizaj

  049 666 466

Informata shtesë

Emri i biznesit: Toni Company shpk

Numri i biznesit: 80631154

Numri fiskal: 600611471

Administrata: 049 481 100

Email: info@tonibeton.com

Adresa: Rr. Joe “Bau” Biden – Sojevë, 70000 Ferizaj, Republika e Kosovës

© All rights reserved - Toni Beton 2024